A natural alternative to antibiotics

De organisatie

Ropapharm International opereert wereldwijd en hebben een wereldwijd netwerk van distributeurs, zodat Ropadiar® bijna overal te verkrijgen is. Voor meer informatie over de locaties kunt u terecht op onze contactpagina. Wanneer u contact met ons opneemt beantwoorden wij graag uw vragen.

Ons team

Wij werken bij Ropapharm International met een hecht team van verschillende professionals. We hebben onze eigen dierenartsen, voedingsdeskundigen, financiële experts, onderzoekers, ontwerpers, kwaliteitsbeheerders, en natuurlijk ons enthousiaste productiemedewerkers. Alle benodigde kennis en vaardigheden zijn in huis.

globally

GMP+
SKAL
NVWA

Kwaliteitsgarantie

Ropapharm International houdt zich dankzij toegewijd personeel en een solide kwaliteitssysteem aan alle internationale richtlijnen. De afdeling Quality Assurance werkt continu aan de handhaving en verbetering van bedrijfsprocessen. Jaarlijks vinden verschillende controles van externe organisaties plaats, zoals: GMP+ International B.V., Secure Feed, de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA), en Skal Biocontrole om te kunnen garanderen dat wetten worden nageleefd. Het resultaat is een volledig gecertificeerd bedrijf en een product dat voldoet aan de hoogste industriestandaards.

Dochterondernemingen

Partners